Białko w proszku do lukru królewskiego - Bake Plus - 50 g

  • 21,50 zł

    43,00 zł / 100 g

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

zamknij
Białko w proszku do lukru królewskiego - Bake Plus - 50 g

Białko w proszku do lukru królewskiego - Bake Plus - 50 g

Symbol: BK-4

* Pola wymagane

Sprawdź dostępność

Białko w proszku do lukru królewskiego (royal icing) dedykowane jest szczególnie dla cukierników w celu dekorowania ciasteczek, ciast, tortów, babeczek itp. Podobnie jak przy dekoracji pierniczków lub ciastek trzeba mieć świadomość, że surowe jajka niosą ze sobą ryzyko salmonelli. Bezpieczniejsze jest więc używanie ich substytutu, czyli białka w proszku. 50 g proszku i 450 ml wody to 0,5 kg płynnego białka, czyli około 17 białek jaj kurzych średniej klasy wagowej.

SKŁADNIKI: białka jaj kurzych 100%.

OPAKOWANIE: 50 g

SYMBOL: BK-4

PRODUCENT: Bake Plus

PODMIOT ODPOWIEDZIALNY:

BAKEPLUS POLSKA G.JAGIEŁŁO I M.SĄDEJ SPÓŁKA JAWNA

ADRES PODMIOTU WPROWADZAJĄCEGO PRODUKT NA RYNEK:

Spółdzielcza 3A 37-415 Zaleszany

bakeplus@bakeplus.pl 

Inne produkty w tej samej kategorii:

  • Płynne białka jaj kurzych - Farma Białka - 0,5 kg

    14,50 zł

    Brak w magazynie

  • Płynne białka jaj kurzych - Farma Białka - 6 kg

    138,00 zł
  • Albumina w proszku - Bake Plus - 100 g

    23,00 zł
  • Albumina w proszku - Food Colours - 50 g

    23,90 zł
  • Albumina w proszku - Bake Plus - 50 g

    20,50 zł
  • Białka jaj w proszku - FunCakes - 125 g

    45,00 zł

    Brak w magazynie

  • - 25 %

    Proszek bezowy substytut białka - Wilton - 120 g

    52,00 zł 39,00 zł Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 52,00 zł