Albumina w proszku - Bake Plus - wysokopienista, 100 g

  • 33,00 zł

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

zamknij
Albumina w proszku - Bake Plus - wysokopienista, 100 g

Albumina w proszku - Bake Plus - wysokopienista, 100 g

Symbol: BK-8

* Pola wymagane

Sprawdź dostępność

Białko w proszku dedykowane jest szczególnie do piekarnictwa, wyrobów cukierniczych. Ze względu na właściwości funkcjonalne albumina wysokopienista jest idealna do produkcji pianek, bez, ciepłych lodów, murzynków, kokosanek i innych. Stosowana również jako suplement diety u osób aktywnie uprawiających sport. Zawiera pełnowartościowe białko. Jest bogata w witaminy i minerały oraz odpowiada parametrom świeżego białka kurzego. 100 g proszku z białka jaj i 900 ml wody to 1 kg płynnego białka, czyli około 34 białka jaj kurzych średniej klasy wagowej. Produkt w proszku, w przeciwieństwie do świeżych jaj, posiada dłuższy termin przydatności do spożycia oraz nie wymaga transportu i przechowywania chłodniczego. Jest łatwy w dozowaniu i przygotowaniu.

SKŁAD: Białko jaj kurzych min. 97%, cytrynian trójetylowy - stabilizator piany

OPAKOWANIE: 100 g

PRODUCENT: Bake Plus

SYMBOL: BK-8

Inne produkty w tej samej kategorii:

  • Płynne białka jaj kurzych - Farma Białka - 6 kg

    126,00 zł
  • Białka jaj w proszku - FunCakes - 125 g

    45,00 zł

    Brak w magazynie

  • Jaja w proszku - Bake Plus - 200 g

    25,50 zł
  • Żółtko w proszku - Bake Plus - 100 g

    21,50 zł
  • Albumina w proszku - Bake Plus - 50 g

    21,50 zł
  • Albumina w proszku - Bake Plus - 100 g

    33,00 zł
  • Jaja w proszku - Bake Plus - 100 g

    16,50 zł
  • Albumina w proszku - Food Colours - 50 g

    24,00 zł

    Brak w magazynie

  • Wyprzedaż

    Płynne białka jaj kurzych - Farma Białka - 0,5 kg

    14,50 zł 13,00 zł