Białko w proszku do lukru królewskiego - Bake Plus - 100 g

  • 33,00 zł

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

zamknij
Białko w proszku do lukru królewskiego - Bake Plus - 100 g

Białko w proszku do lukru królewskiego - Bake Plus - 100 g

Symbol: BK-5

* Pola wymagane

Sprawdź dostępność

Białko w proszku do lukru królewskiego (royal icing) dedykowane jest szczególnie dla cukierników w celu dekorowania ciasteczek, ciast, tortów, babeczek itp. Podobnie jak przy dekoracji pierniczków lub ciastek trzeba mieć świadomość, że surowe jajka niosą ze sobą ryzyko salmonelli. Bezpieczniejsze jest więc używanie ich substytutu, czyli białka w proszku. 100 g proszku i 900 ml wody to 1 kg płynnego białka, czyli około 34 białka jaj kurzych średniej klasy wagowej.

SKŁAD: białka jaj kurzych 100%

OPAKOWANIE: 100 g

PRODUCENT: Bake Plus

SYMBOL: BK-5

Inne produkty w tej samej kategorii:

  • Albumina w proszku - Bake Plus - 100 g

    33,00 zł
  • Białka jaj w proszku - FunCakes - 125 g

    45,00 zł

    Brak w magazynie

  • Żółtko w proszku - Bake Plus - 100 g

    21,50 zł
  • Albumina w proszku - Bake Plus - 50 g

    21,50 zł
  • Wyprzedaż

    Płynne białka jaj kurzych - Farma Białka - 0,5 kg

    14,50 zł 13,00 zł
  • Albumina w proszku - Food Colours - 50 g

    24,00 zł

    Brak w magazynie

  • Jaja w proszku - Bake Plus - 100 g

    16,50 zł
  • Jaja w proszku - Bake Plus - 200 g

    25,50 zł
  • Płynne białka jaj kurzych - Farma Białka - 6 kg

    126,00 zł