Blachy do pieczenia

Blachy do pieczenia - szeroki wybór produktów w The Cakes

Praktyczna blacha to element, którego nie może zabraknąć w kuchennym wyposażeniu. Przyda się ona wszystkim miłośnikom wypieków, ale nie tylko. W zależności od rozmiaru akcesorium można wykorzystać także podczas przygotowywania różnego rodzaju wytrawnych dań. W naszej ofercie można znaleźć szeroki wybór produktów takich marek jak Ballarini, Decora, Kuchpol, La Cucina, Nava, Orion, Patisse, Tescoma oraz Wilton.

Oferowane przez nas formy do pieczenia są wykonane z solidnych materiałów oraz wyposażone w nieprzywieralną powłokę. Niektóre z akcesoriów są pokryte powłoką adhezyjną, która wykazuje bardzo wysoką odporność na ścieranie. Dzięki temu nie trzeba martwić się przywieraniem ciasta lub innych dań. Proponujemy również brytfanki z powłoką granitową. Materiał jest wyjątkowo odporny na zarysowania oraz wpływ wysokiej temperatury. Takie naczynia znakomicie sprawdzają się podczas pieczenia mięs, ciast oraz przygotowywania pizzy.

Jakie blachy do pieczenia można znaleźć w naszym sklepie?

W zależności od potrzeb można zaopatrzyć się w blachę kwadratową, prostokątną oraz okrągłą. Proponujemy też wersje płytkie i głębokie w wielu rozmiarach. W naszym sklepie znajdują się brytfanny, blachy do pieczenia oraz tortownice. Miłośnicy tortów mogą zaopatrzyć się także w ranty do pieczenia. Jeśli chodzi o modele prostokątne, można spotkać się zarówno z mniejszymi rozmiarami - 34,7x24,5, średnimi - 39x26 oraz dużymi - 48x33,5. Tortownice również występują w różnych wielkościach, m.in. 22,8 cm, 24,5 cm oraz 32 cm.

Szeroki wybór produktów ułatwia wybór odpowiedniego akcesorium do pieczenia wielu różnych ciast zarówno serników, tortów, a także ciasteczek, szaszłyków i mięs. W naszej ofercie dostępne są też formy do pieczenia babeczek wykonane z silikonu, aluminium oraz metalu. Wszystkie oferowane przez nas produkty wyróżniają się bardzo wysoką jakością, dzięki czemu posłużą przez bardzo długi czas. Ich ważną zaletą jest równomierne rozprowadzanie ciepła po powierzchni, dlatego ciasta są wypieczone równomiernie.