Proszek bezowy, albumina w proszku - Saracino - 400 g

  • 39,00 zł

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

zamknij
Proszek bezowy, albumina w proszku - Saracino - 400 g

Proszek bezowy, albumina w proszku - Saracino - 400 g

Symbol: SAR-PAS008K04

* Pola wymagane

Sprawdź dostępność

Proszek bezowy renomowanej marki Saracino. Albumina dedykowana jest szczególnie do piekarnictwa i wyrobów cukierniczych. Stosowana również jako suplement diety u osób aktywnie uprawiających sport. Zawiera pełnowartościowe białko. Jest bogata w witaminy i minerały oraz odpowiada parametrom świeżego białka kurzego.

Produkt w proszku, w przeciwieństwie do świeżych jaj, posiada dłuższy termin przydatności do spożycia oraz nie wymaga transportu i przechowywania chłodniczego. Jest łatwy w dozowaniu i przygotowaniu.

Jak wykonać bezy z użyciem mieszanki Meringa mix od Saracino: proszek bezowy umieścić w mikserze, dodać wodę o temperaturze pokojowej i ubijać około 10 minut. Gdy masa będzie miękka i pieniąca się należy dosypać przesiany wcześniej cukier puder. Połączyć składniki. Na koniec przełożyć gotową masę do rękawa cukierniczego i wycisnąć bezy. Piec w piekarniku nagrzanym do 80°C do całkowitego wyschnięcia. 

SKŁAD: cukier puder, białko jaja w proszku, skrobia kukurydziana, aromat

OPAKOWANIE: 400 g

PRODUCENT: Saracino

SYMBOL: SAR-PAS008K04

Inne produkty w tej samej kategorii:

  • Albumina w proszku - Bake Plus - 100 g

    33,00 zł
  • Płynne białka jaj kurzych - Farma Białka - 6 kg

    126,00 zł
  • Wyprzedaż

    Płynne białka jaj kurzych - Farma Białka - 0,5 kg

    14,50 zł 13,00 zł
  • Białka jaj w proszku - FunCakes - 125 g

    45,00 zł

    Brak w magazynie

  • Jaja w proszku - Bake Plus - 200 g

    25,50 zł
  • Albumina w proszku - Bake Plus - 50 g

    21,50 zł
  • Jaja w proszku - Bake Plus - 100 g

    16,50 zł
  • Albumina w proszku - Food Colours - 50 g

    24,00 zł

    Brak w magazynie

  • Żółtko w proszku - Bake Plus - 100 g

    21,50 zł