Proszek bezowy substytut białka - Wilton - 120 g
-
52,00 zł
39,00 zł
32,50 zł / 100 g
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 52,00 zł
Sprawdź dostępność
-
Sklep online
Ilość: 5
Podana ilość produktów jest jedynie poglądowa.
Proszek bezowy zastępuje surowe białko kurze w lukrze królewskim oraz w bezach i stabilizuje je. Pozwala na przygotowywanie kremów i lukrów zawierających w składzie białka jajek kurzych bez użycia surowych jaj. Sproszkowana postać jest idealna w aplikacji, łatwo uzyskać taką samą konsystencję za każdym razem. Lukier królewski przygotowany z użyciem pudru jest lśniący i gładki, bez grudek dzięki czemu łatwo się rozprowadza i wyciska podczas tworzenia dekoracji. Wysycha na twardą masę dlatego nie jest polecany do pokrywania dużych powierzchni ciasta. Służy także do trwałego łączenia elementów dekoracji. Nadaje się także do przygotowywania bez i bezowych ciasteczek. Produkt renomowanej marki Wilton.
SKŁADNIKI: skrobia kukurydziana, proszek z białka jaja kurzego (30%), cukier, substancja zagęszczająca: E414, regulatory kwasowości: E330, E336, stabilizator: E516, aromat, substancja przeciwzbrylająca: E551.
OPAKOWANIE: 120 g
SYMBOL: WIL-04-0-0511
EAN: 8721154445005
PRODUCENT: Wilton
PODMIOT ODPOWIEDZIALNY:
NewCakes B.V.
ADRES PODMIOTU WPROWADZAJĄCEGO PRODUKT NA RYNEK:
Casablancaweg 20 1047 HP Amsterdam info@cakesupplies.com