Pasta waniliowa z wanilii Bourbon - Dr.Oetker - 19 g

  • 11,50 zł

    60,53 zł / 100 g

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

zamknij
Pasta waniliowa z wanilii Bourbon - Dr.Oetker - 19 g

Pasta waniliowa z wanilii Bourbon - Dr.Oetker - 19 g

Symbol: DRO-083117

* Pola wymagane

Sprawdź dostępność

Pasta waniliowa powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej w królestwa wanilii, Madagaskaru. Wraz ze swoimi naturalnymi ziarenkami, w wygodnej formie gładkiego żelu, aromatyzuje nadając esencjonalny i intensywny waniliowy smak wypiekom oraz deserom. Doskonale rozprowadza się w ciastach i kremach. Idealna również do polew, sosów, bitej śmietany, lodów czy naleśników. Dozowanie to ok. 2-4 łyżeczki na 250 g mąki.

SKŁADNIKI: inwertowany syrop cukrowy, woda, 15% ekstrakt wanilii Bourbon, 2% ziarna wanilii, substancja zagęszczająca.

OPAKOWANIE: 19 g

SYMBOL: DRO-083117

EAN: 5900437083117

PRODUCENT: Dr.Oetker

PODMIOT ODPOWIEDZIALNY:

POLMARS, R. ZIÓŁKOWSKI I S-KA" SPÓŁKA KOMANDYTOWA

ADRES PODMIOTU WPROWADZAJĄCEGO PRODUKT NA RYNEK:

Białołęcka 243 03-253 Warszawa 

Inne produkty w tej samej kategorii:

  • Ekstrakt spożywczy - LorAnn - Waniliowy, 60 ml

    16,90 zł

    Brak w magazynie

  • Laska wanilii z wysp Pacyfiku - Dr. Oetker

    18,90 zł
  • Laska Wanilia Bourbon z Madagaskaru - Kotanyi

    12,90 zł
  • Ekstrakt z wanilii - Nielsen Massey - 60 ml

    58,50 zł
  • Ekstrakt z wanilii - Nielsen Massey - 118 ml

    112,00 zł
  • Aromat w kremie, pasta smakowa - Saracino - wanilia, 200 g

    50,00 zł

    Brak w magazynie

  • Pasta z nasion wanilii - Nielsen Massey - 118 ml

    159,90 zł
  • Ekstrakt waniliowy - Nielsen Massey - 500 ml

    365,00 zł
  • Inwertaza naturalna - LorAnn - 29,5 ml

    20,50 zł
  • Aromat cukierniczy - Decora - waniliowy, 60 g

    18,90 zł