Pasta waniliowa z wanilii Bourbon - Dr.Oetker - 19 g

  • 11,50 zł

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

zamknij
Pasta waniliowa z wanilii Bourbon - Dr.Oetker - 19 g

Pasta waniliowa z wanilii Bourbon - Dr.Oetker - 19 g

Symbol: DRO-DR633560

* Pola wymagane

Pasta waniliowa powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej w królestwa wanilii, Madagaskaru. Wraz ze swoimi naturalnymi ziarenkami, w wygodnej formie gładkiego żelu, aromatyzuje nadając esencjonalny i intensywny waniliowy smak wypiekom oraz deserom. Doskonale rozprowadza się w ciastach i kremach. Idealna również do polew, sosów, bitej śmietany, lodów czy naleśników. Dozowanie to ok. 2-4 łyżeczki na 250 g mąki.

SKŁAD: inwertowany syrop cukrowy, woda, 15% ekstrakt wanilii Bourbon, 2% ziarna wanilii, substancja zagęszczająca

OPAKOWANIE: 19 g

PRODUCENT: Dr.Oetker

SYMBOL: DRO-DR633560

Inne produkty w tej samej kategorii:

  • Aromat spożywczy - Dr. Oetker - waniliowy, 9 ml

    2,40 zł

    Brak w magazynie

  • Aromat waniliowy - Wilton - 236 ml

    33,50 zł
  • Aromat waniliowy - Wilton - 59 ml

    11,50 zł

    Brak w magazynie

  • Ekstrakt z wanilii - Nielsen Massey - 60 ml

    58,50 zł
  • Pasta waniliowa - Taylor & Colledge - organiczna, 65 g

    42,90 zł

    Brak w magazynie

  • Laska wanilii z wysp Pacyfiku - Dr. Oetker

    17,90 zł
  • Ekstrakt z wanilii Bourbon - Nielsen Massey - 1000 ml

    679,00 zł
  • Ekstrakt spożywczy - LorAnn - Waniliowy, 118 ml

    29,50 zł

    Brak w magazynie

  • Ekstrakt waniliowy - Nielsen Massey - 500 ml

    365,00 zł
  • Naturalny ekstrakt z wanilii Bourbon - Dr.Oetker - 30 ml

    9,90 zł

    Brak w magazynie