Pasta waniliowa z wanilii Bourbon - Dr.Oetker - 19 g

  • 11,50 zł

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

zamknij
Pasta waniliowa z wanilii Bourbon - Dr.Oetker - 19 g

Pasta waniliowa z wanilii Bourbon - Dr.Oetker - 19 g

Symbol: DRO-DR633560

* Pola wymagane

Sprawdź dostępność

Pasta waniliowa powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej w królestwa wanilii, Madagaskaru. Wraz ze swoimi naturalnymi ziarenkami, w wygodnej formie gładkiego żelu, aromatyzuje nadając esencjonalny i intensywny waniliowy smak wypiekom oraz deserom. Doskonale rozprowadza się w ciastach i kremach. Idealna również do polew, sosów, bitej śmietany, lodów czy naleśników. Dozowanie to ok. 2-4 łyżeczki na 250 g mąki.

SKŁAD: inwertowany syrop cukrowy, woda, 15% ekstrakt wanilii Bourbon, 2% ziarna wanilii, substancja zagęszczająca

OPAKOWANIE: 19 g

PRODUCENT: Dr.Oetker

SYMBOL: DRO-DR633560

Inne produkty w tej samej kategorii:

  • Ekstrakt z wanilii - Nielsen Massey - 118 ml

    112,00 zł
  • Pasta z nasion wanilii - Nielsen Massey - 118 ml

    159,90 zł

    Brak w magazynie

  • Aromat waniliowy - Azucren - 60 g

    17,50 zł

    Brak w magazynie

  • Aromat cukierniczy - Decora - waniliowy, 60 g

    18,90 zł
  • Aromat waniliowy - Wilton - 59 ml

    10,50 zł
  • Laska wanilii z wysp Pacyfiku - Dr. Oetker

    17,90 zł