Szpatułka cukiernicza, łopatka do ciast - wygięta, 36 cm

  • 13,90 zł

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

zamknij
Szpatułka cukiernicza, łopatka do ciast - wygięta, 36 cm

Szpatułka cukiernicza, łopatka do ciast - wygięta, 36 cm

Symbol: EB-MB-14146

* Pola wymagane

Sprawdź dostępność

Szpatułka do wygładzania lukru, mas i kremów na tortach, ciastach, ciasteczkach i babeczkach. Jest również idealna do sprawnego napełniania rękawów cukierniczych oraz rozprowadzania kremów na wszystkich warstwach tortu. Solidne, wygięte ostrze ze stali nierdzewnej z wygodnym plastikowym uchwytem zapewnia wygodną i szybką pracę. Łatwa w czyszczeniu, wygodna w użytkowaniu. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami. 

KOLOR: czarny, srebrny

DŁUGOŚĆ: 36 cm

DŁUGOŚĆ BEZ RĄCZKI: 25 cm

MATERIAŁ: stal nierdzewna, tworzywo

OPAKOWANIE: 1 szt.

SYMBOL: EB-MB-14146

Inne produkty w tej samej kategorii:

  • Nowość
  • Szpatułka skrobka do ciast i tortów Prosta - Tortowe Ciocho - 22 cm

    72,00 zł

    Brak w magazynie

  • Szpatułka cukiernicza łopatka do ciast wygięta - 27 cm

    3,50 zł

    Brak w magazynie

  • Szpatułka cukiernicza do ciast - wygięta, 36 cm

    13,50 zł
  • Wyprzedaż

    Szpachelka do wygładzania boków ciast - 8 x 4,5 cm

    5,90 zł 4,43 zł