Informujemy, że nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies, a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

Latwa w użyciu mieszanka do przygotowywania makaroników, łatwość użycia produktu sprawia, że każdy amator cukiernictwa i smakosz makaroników swobodnie poradzi sobie z ich przygotowaniem. Przygotowanie: Wymieszaj mieszankę z 70 g białka jaja, dodaj odpowiedni barwnik w żelu według własnego uznania. Miksuj na wysokich obrotach przez min. 5 minut. Gotową masą wypełnij rękaw cukierniczy i wyłóż ją na matę do wypieku makaroników. Odstaw formę z makaronikami na 2 godziny. Rozgrzej piekarnik do 130-140°C. Piecz przez 15-20 minut. Produkt bezglutenowy.

SKŁAD: cukier, skrobia ryżowa, mąka migdałowa, skrobia modyfikowana (kukurydza), skrobia (kukurydza), białko jaja, białko mleka, barwnik: E170, aromat, regulator kwasowości: E575

OPAKOWANIE: 300 g

Indeks: FCK-FC86455

Inne produkty w tej samej kategorii