Cukier waniliowy z wanilią Madagascar Bourbon BIO - ScrapCooking - 50 g
-
17,90 zł
35,80 zł / 100 g
Sprawdź dostępność
-
Sklep online
Ilość: 0
Podana ilość produktów jest jedynie poglądowa.
Cukier waniliowy z wanilią Madagascar Bourbon BIO od renomowanej marki ScrapCooking. Połączenie cukru pudru i najdelikatniejszego miąższu prawdziwej wanilii Bourbon smakuje gładko i delikatnie aromatycznie. Cukier waniliowy to prawdziwy klasyk i niezbędnik w każdej kuchni. Nadaje deserom i słodkim potrawom wyjątkowo pyszny smak. Szczególnie polecany do ciast, deserów, puddingów, sałatek owocowych i wypieków.
SKŁADNIKI: cukier (98%), wanilia (2%) (Madagascar Bourbon).
Może zawierać śladowe ilości: glutenu, jaj, orzeszków ziemnych, soi, mleka, orzechów.
OPAKOWANIE: 50 g
SYMBOL: SCR-4801
EAN: 3700392448011
PRODUCENT: ScrapCooking
PODMIOT ODPOWIEDZIALNY:
NewCakes B.V.
ADRES PODMIOTU WPROWADZAJĄCEGO PRODUKT NA RYNEK:
Casablancaweg 20 1047 HP Amsterdam
info@cakesupplies.com