Cukier waniliowy z wanilią Madagascar Bourbon BIO - ScrapCooking - 50 g

  • 17,90 zł

    35,80 zł / 100 g

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

zamknij
Cukier waniliowy z wanilią Madagascar Bourbon BIO - ScrapCooking - 50 g

Cukier waniliowy z wanilią Madagascar Bourbon BIO - ScrapCooking - 50 g

Symbol: SCR-4801

* Pola wymagane

Powiadom o dostępności
Sprawdź dostępność

Cukier waniliowy z wanilią Madagascar Bourbon BIO od renomowanej marki ScrapCooking. Połączenie cukru pudru i najdelikatniejszego miąższu prawdziwej wanilii Bourbon smakuje gładko i delikatnie aromatycznie. Cukier waniliowy to prawdziwy klasyk i niezbędnik w każdej kuchni. Nadaje deserom i słodkim potrawom wyjątkowo pyszny smak. Szczególnie polecany do ciast, deserów, puddingów, sałatek owocowych i wypieków.

SKŁADNIKI: cukier (98%), wanilia (2%) (Madagascar Bourbon).

Może zawierać śladowe ilości: glutenu, jaj, orzeszków ziemnych, soi, mleka, orzechów.

OPAKOWANIE: 50 g

SYMBOL: SCR-4801

EAN: 3700392448011

PRODUCENT: ScrapCooking

PODMIOT ODPOWIEDZIALNY:

NewCakes B.V.

ADRES PODMIOTU WPROWADZAJĄCEGO PRODUKT NA RYNEK:

Casablancaweg 20 1047 HP Amsterdam

info@cakesupplies.com

Inne produkty w tej samej kategorii: