Category
Aktualna kategoria
Kategorie
Filtruj
Sortuj

Barwniki spożywcze, to świetne produkty, za pomocą których możemy dać upust swojej kreatywności i wyobraźni. Z ich pomocą możesz nie tylko zmienić kolor bitej śmietany czy lukru, ale również własnoręcznie stworzyć niepowtarzalne wzorki na słodkościach. Jeśli zastanawiasz się, jakie produkty sprawdzą się do ozdabiania Twoich tortów, tart, babeczek, ciasteczek czy pralin, to dobrze trafiłeś. W ofercie The Cakes znajdziesz barwniki w żelu, płynie, proszku czy sprayu, dzięki którym Twoje wypieki będą jedyne w swoim rodzaju. Jak możesz wykorzystać barwniki w żelu Sugarflair? Sprawdź!

Barwniki w żelu Sugarflair – stwórz nie tylko pyszne, ale i piękne słodkości!

Marka Sugarflair przygotowała dla wszystkich miłośników cukierniczych eksperymentów produkty, dzięki którym będą mogli zrealizować nawet najśmielsze pomysły, które przyjdą im do głowy. W jej ofercie znajdziemy, między innymi: barwniki do czekolady, w kolorze czarnym oraz białym, a także barwniki w paście, na przykład z satynowym wykończeniem. Jakie kolory mamy do wyboru? Między innymi:

    • czarny,

    • biały,

    • żółty,

    • złoty.

Barwniki w żelu Sugarflair – do czego możesz je wykorzystać?

Barwnik do czekolady, jak sama nazwa wskazuje, jest przeznaczony do malowania po czekoladzie lub do samodzielnego tworzenia folii transferowych. Dzięki różnym kolorom do wyboru możesz ręcznie dekorować czekoladę i śmiało puścić wodze swojej fantazji. Jak używać barwników do czekolady? Na początku warto podkreślić, że jest to produkt prosty w obsłudze. Pojemniczek z barwnikiem należy odkręcić i na chwilkę włożyć do kuchenki mikrofalowej lub do kąpieli wodnej. Dzięki temu barwnik stanie się płynny i prostszy w aplikacji. Gotowy barwnik w żelu możemy nanosić bezpośrednio na malowaną powierzchnię czekolady lub za pomocą pędzelka stworzyć wzory na folii do czekolady. Kolor biały będzie najlepiej widoczny na ciemnej czekoladzie, natomiast czarny na białej.

Barwnik w paście idealnie sprawdzi się do nadania koloru lukrowi królewskiemu czy paście cukrowej. Dzięki niemu można uzyskać niezwykle intensywne kolory, dlatego, jeśli zależy nam na delikatnym efekcie najlepiej dozować go w niewielkich ilościach. Barwa będzie tym bardziej soczysta, im więcej barwnika wykorzystamy.

Barwniki spożywcze, to świetne produkty, za pomocą których możemy dać upust swojej kreatywności i wyobraźni. Z ich pomocą możesz nie tylko zmienić kolor bitej śmietany czy lukru, ale również własnoręcznie stworzyć niepowtarzalne wzorki na słodkościach. Jeśli zastanawiasz się, jakie produkty sprawdzą się do ozdabiania Twoich tortów, tart, babeczek, ciasteczek czy pralin, to dobrze trafiłeś. W ofercie The Cakes znajdziesz barwniki w żelu, płynie, proszku czy sprayu, dzięki którym Twoje wypieki będą jedyne w swoim rodzaju. Jak możesz wykorzystać barwniki w żelu Sugarflair? Sprawdź!

Barwniki w żelu Sugarflair – stwórz nie tylko pyszne, ale i piękne słodkości!

Marka Sugarflair przygotowała dla wszystkich miłośników cukierniczych eksperymentów produkty, dzięki którym będą mogli zrealizować nawet najśmielsze pomysły, które przyjdą im do głowy. W jej ofercie znajdziemy, między innymi: barwniki do czekolady, w kolorze czarnym oraz białym, a także barwniki w paście, na przykład z satynowym wykończeniem. Jakie kolory mamy do wyboru? Między innymi:

    • czarny,

    • biały,

    • żółty,

    • złoty.

Barwniki w żelu Sugarflair – do czego możesz je wykorzystać?

Barwnik do czekolady, jak sama nazwa wskazuje, jest przeznaczony do malowania po czekoladzie lub do samodzielnego tworzenia folii transferowych. Dzięki różnym kolorom do wyboru możesz ręcznie dekorować czekoladę i śmiało puścić wodze swojej fantazji. Jak używać barwników do czekolady? Na początku warto podkreślić, że jest to produkt prosty w obsłudze. Pojemniczek z barwnikiem należy odkręcić i na chwilkę włożyć do kuchenki mikrofalowej lub do kąpieli wodnej. Dzięki temu barwnik stanie się płynny i prostszy w aplikacji. Gotowy barwnik w żelu możemy nanosić bezpośrednio na malowaną powierzchnię czekolady lub za pomocą pędzelka stworzyć wzory na folii do czekolady. Kolor biały będzie najlepiej widoczny na ciemnej czekoladzie, natomiast czarny na białej.

Barwnik w paście idealnie sprawdzi się do nadania koloru lukrowi królewskiemu czy paście cukrowej. Dzięki niemu można uzyskać niezwykle intensywne kolory, dlatego, jeśli zależy nam na delikatnym efekcie najlepiej dozować go w niewielkich ilościach. Barwa będzie tym bardziej soczysta, im więcej barwnika wykorzystamy.