Kalendarz adwentowy z dżemami - Bonne Maman - 2025
- 159,00 zł
Sprawdź dostępność
-
Sklep online
Ilość: 1075
Podana ilość produktów jest jedynie poglądowa.
Limitowana świąteczna edycja kalendarza adwentowego od francuskiej marki Bonne Maman to wyjątkowa propozycja dla miłośników słodkości. Kalendarz w formie eleganckiej, rozkładanej książki zawiera 24 okienka, a w nich 23 unikalne smaki dżemów oraz 1 niespodziankę.
To idealny prezent zarówno dla dzieci, jak i dorosłych – codzienna porcja słodkiej przyjemności przez cały grudzień. Miniaturowe słoiczki można wykorzystać ponownie, co czyni zestaw nie tylko uroczym, ale i praktycznym. Dżemy doskonale sprawdzą się jako dodatek do pieczywa, naleśników czy deserów.
RODZAJE I SKŁADNIKI:
1. Dżem Ekstra z Moreli z Miodem. Pasteryzowany. Składniki: morele, cukier, miód 10%, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego. Może zawierać pestki lub ich fragmenty.
2. Krem do smarowania z Orzechami Laskowymi i Kakao. Składniki: cukier, ORZECHY LASKOWE 20 %, oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy), MLEKO odtłuszczone w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 5,5 %, masło kakaowe, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt z wanilii. Może zawierać inne ORZECHY. Przechowywać z dala od ciepła i światła. Nie przechowywać w lodówce.
3. Produkt owocowy z Jabłek, z Karmelem i Cynamonem. Pasteryzowany. Składniki: jabłka, cukier, karmel 0,15 % (cukier, woda), cynamon, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
4. Produkt owocowy z Wiśni z Liśćmi Fiołka. Pasteryzowany. Składniki: wiśnie, cukier, brązowy cukier trzcinowy, ekstrakt z liści fiołka, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego. Może zawierać pestki lub ich fragmenty.
5. Dżem Ekstra z Ananasa z Rumem i Wanilią. Pasteryzowany. Składniki: ananasy, cukier, brązowy cukier trzcinowy, rum, ekstrakty z wanilii, zmielone laski wanilii, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
6. Galaretka Ekstra z Porzeczek i Malin. Pasteryzowana. Składniki: sok owocowy (porzeczki 44 %, maliny 6 %), cukier, brązowy cukier trzcinowy. skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
7. Dżem Ekstra z Gruszek i Mandarynek z Cynamonem. Pasteryzowany. Składniki: owoce (gruszki 44 %, mandarynki 6 %), cukier, brązowy cukier trzcinowy, cynamon, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
8. Krem Karmelowy z Mlekiem skondensowanym i Solonym Masłem. Składniki: MLEKO słodzone skondensowane 36 %, syrop glukozowy, cukier, masło (MLEKO) solone 10 %, woda, substancja żelująca: pektyny, sól, regulator kwasowości: cytryniany sodu.
9. Dżem Ekstra z Rabarbaru i Truskawek. Pasteryzowany. Składniki: owoce (rabarbar 40 %, truskawki 10 %), cukier, brązowy cukier trzcinowy, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
10. Produkt owocowy ze Słodkich Pomarańczy, Guawy i Limonek. Pasteryzowany. Składniki: owoce (słodkie pomarańcze 25 %, guawy 22 %, limonki 3 %), cukier, brązowy cukier trzcinowy, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
11. Dżem Ekstra z Fig z Kardamonem. Pasteryzowany. Składniki: fioletowe figi, cukier, kardamon, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
12. Produkt owocowy z Jagód i Liczi z Różą. Pasteryzowany. Składniki: owoce (jagody 32 %, liczi 18 %), cukier, brązowy cukier trzcinowy, ekstrakt z róży, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
13. Krem z Orzechami Laskowymi i Kakao. Składniki: cukier, ORZECHY LASKOWE 20 %. oleje roślinne. MLEKO odtłuszczone w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 5,5 %, masło kakaowe. Emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt z wanilii. Może zawierać ORZECHY. Przechowywać z dala od ciepła i światła. Nie przechowywać w lodówce.
14. Produkt owocowy ze Śliwek Węgierek i Gruszek z Anyżem Gwieździstym. Pasteryzowany. Składniki: owoce (śliwki węgierki 25 %, gruszki 25%), cukier, brązowy cukier trzcinowy, ekstrakt z anyżu gwieździstego, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego. Może zawierać pestki lub ich fragmenty.
15. Dżem z Truskawek i Marakui. Pasteryzowany. Składniki: owoce (truskawki 44 %, marakuja 6%), cukier, brązowy cukier trzcinowy, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny.|
16. Marmolada z Pomarańczy, Yuzu i Grejpfrutów. Pasteryzowana. Skład: owoce (pomarańcze krwiste 15,5%, yuzu 13,5%, grejpfruty 11 %, słodkie pomarańcze 10 %), cukier, brązowy cukier trzcinowy. skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
17. Produkt owocowy z Białych Nektarynek i Brzoskwiń z Werbeną Cytrynową. Pasteryzowany. Składniki: owoce (białe nektarynki 40%, brzoskwinie 10 %), cukier, brązowy cukier trzcinowy, ekstrakt z werbeny cytrynowej, sok z marakui, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego. Może zawierać pestki lub ich fragmenty.
18. Dżem Ekstra z Brzoskwiń i Czarnych Porzeczek z Pieprzem Syczuańskim. Składniki: owoce (brzoskwinie 46,5%, czarne porzeczki 3,5%), cukier, brązowy cukier trzcinowy, pieprz syczuański, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego. Może zawierać pestki lub ich fragmenty.
19. Krem z Orzechami Laskowymi i Kakao. Składniki: Cukier, ORZECHY LASKOWE 20 %, oleje roślinne, MLEKO odtłuszczone w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 5,5 %, masło kakaowe, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt z wanilii. Może zawierać ORZECHY. Przechowywać z dala od ciepła i światła. Nie przechowywać w lodówce.
20. Dżem z Malin i Liczi. Pasteryzowany. Składniki: owoce (maliny 34 %, liczi 16 %), cukier, brązowy cukier trzcinowy. skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
21. Krem karmelowy z Mlekiem skondensowanym i Wanilią z Madagaskaru. Składniki: MLEKO słodzone skondensowane 39 %, syrop glukozowy, cukier, woda, ekstrakt z wanilii Bourbon z Madagaskaru, substancja żelująca: pektyny, sól, regulator kwasowości: cytryniany sodu.
22. Dżem z Wiśni i Czereśni z Różowym Pieprzem. Pasteryzowany. Składniki: owoce (czereśnie 42 %, wiśnie 8 %), cukier, brązowy cukier trzcinowy, różowy pieprz, skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego. Może zawierać pestki lub ich fragmenty.
23. Produkt owocowy z Mango i Imbirem. Pasteryzowany. Skład: owoce (mango 41 %, imbir 9 %), cukier, brązowy cukier trzcinowy. skoncentrowany sok z cytryn, substancja żelująca: pektyny. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu gotowego.
Wyprodukowano w fabryce zajmującej się obróbką orzechów.
ZAWARTOŚĆ: 23 słoiczki z dżemami (20 x 30 g, 3 x 25 g), 1 niespodzianka
SYMBOL: BOM-180043
EAN: 3608580180043
PRODUCENT: Bonne Maman
PODMIOT ODPOWIEDZIALNY:
Andros Polska Sp. z o.o.
ADRES PODMIOTU WPROWADZAJĄCEGO PRODUKT NA RYNEK:
Łopatki 37A 24-160 Wąwolnica



