Informujemy, że nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies, a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

Szpatułka do wygładzania lukru, mas i kremów na tortach, ciastach, ciasteczkach i babeczkach. Jest również idealna do sprawnego napełniania rękawów cukierniczych oraz rozprowadzania kremów na wszystkich warstwach tortu. Solidne, wygięte ostrze ze stali nierdzewnej z wygodnym plastikowym uchwytem zapewnia wygodną i szybką pracę. Produkt nadaje się do mycia w zmywarce.

KOLOR: czarny, srebrny

DŁUGOŚĆ Z RĄCZKĄ: 36 cm

DŁUGOŚĆ BEZ RĄCZKI: 24 cm

SZEROKOŚĆ: 3,5 cm

MATERIAŁ: stal nierdzewna, tworzywo

OPAKOWANIE: 1 szt.

Indeks: EB-MB-6616

Inne produkty w tej samej kategorii